maanantai, 23 helmikuu 2015 07:37

Tangent Club Suomi Finland ry

Anna ystävyyden jatkua!

Tangent Club Suomi Finlandin (TCSF) perustana on kehittää järjestön jäsenten välistä yhteistyötä toimintaperiaatteen ”Anna ystävyyden jatkua” mukaisesti. Toiminta mahdollistaa LC:ssä (Ladies Circle)  syntyneiden ystävyyssuhteiden jatkamisen sekä uusien ystävyyssuhteiden saamisen. TCSF:n toiminta on luonteva keino verkostoitua ja luoda uusia kontakteja niin Suomessa kuin kansainvälisesti. TCSF auttaa ja tukee LCSF:ia toiminnassaan sekä tekee Side-By-Side yhteistyötä RTSF:n ja OTSF:n kanssa.

Tapahtumat

Tangentin jäsenille suunnatut tapahtumat löytyvät kalenterista, joka avautuu kirjauduttuasi sivun oikean laidan kenttien kautta. Tunnukset kirjautumiseen saat, kun olet liittynyt jäseneksi ja maksanut jäsenmaksusi.

Olemme käyneet yhdessä mm. teatterissa, ratsastamassa ja golfia pelaamassa. 

Miten pääsen mukaan?

TCSF:ssä on klubeja jo lähes 30. Jos lähialueellasi ei vielä ole Tangent-klubia, kannattaa miettiä sellaisen perustamista, sillä siihen tarvitaan vain kolme Tangentin jäsentä minimissään. Muuten kaikki ovat TCSF:n kattojärjestön henkilöjäseniä.

Tangentin jäseneksi ovat oikeutettuja kaikki 45 vuotta täyttäneet entiset tai nykyiset LC -siskot. Lisäksi jäseneksi voivat hakea 40 vuotta täyttäneet LC -siskot (rinnakkaisjäsenyys) ja OT -veljien puolisot. 

Siirry "Liity jäseneksi"  sivulle ja täytä pyydetyt tiedot. Siskolle voi myös ostaa vuoden jäsenyyden esimerkiksi potkiaislahjaksi. Sisko saa vuoden jäsenyyden lisäksi upean vuosipinssin ja lahjakirjan. Tilaa jäsenyys tästä linkistä

Facebookissa ryhmä: TCSF ry  jäsenille.

Tervetuloa mukaan, anna ystävyyden jatkua! 

 

 

 
Kirjaudu

Käyttäjätunnuksen saat kysymällä jäsenvastaavalta tai webbarilta. Salasana on pikkusiskojen järjestötunnus.

© TCSF 2019. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates