Liity jäseneksi

 

Tangentin jäseneksi voivat liittyä kaikki 45 vuotta täyttäneet entiset tai nykyiset LC-siskot. Lisäksi jäseneksi voivat hakea 40 vuotta täyttäneet LC-siskot (rinnakkaisjäsenyys) ja OT-veljien puolisot. Hakemus osoitetaan TCSF:n hallitukselle. Huomioithan, että myös suoraan TC- tai LC-klubien kautta ilmoittautuvien jäsenien ilmoittautumistietojen tulee kulkea Jäsenvastaavan kautta jasen@tcsf.fi.

Täytä alle tietosi, niin tarkasti kuin haluat, mutta vähintään tähdellä merkityt kohdat. Huomaathan myös merkitä entisen (/ nykyisen) LC-klubisi. Jos haet jäsenyyttä OT-veljen puolisona, täytä kohtaan entinen LC-klubi teksti 'OT-puoliso'.

Painettuasi "Lähetä" saat jonkin ajan kuluttua sähköpostiisi vastaanottokuittauksen.

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 50 euroa / toimintavuosi (1.5.-30.4.). Jos uutena jäsenenä maksat ensimmäisen jäsenmaksusi tammi- huhtikuussa, tuo maksu kattaa myös tulevan kauden jäsenmaksun. Jäsenenä sinut liitetään sähköiseen jäsenmatrikkeliin, jota voi hyödyntää verkostoitumisessa. Jäsenenä sinulla on äänioikeus Tangentin syys- ja kevätkokouksessa ja sinulla on mahdollisuus osallistua Tangentin jäsenille suunnattuihin tapahtumiin. Halutessasi voit liittyä Tangentin jäsenten Facebook-ryhmään.

Tervetuloa mukaan!

Pakollinen kenttä *

Jos tiedät mihin TC-klubiin sinut liitetään, niin laita alle sen klubin tieto, muutoin kuulut klubiin TC-999.


Annan suostumukseni henkilötietojen käsittelyyn TCSF ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Kirjaudu

Käyttäjätunnuksen saat kysymällä jäsenvastaavalta tai webbarilta. Salasana on pikkusiskojen järjestötunnus.

© TCSF 2019. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates